Immel Rieisling - økologisk hvidvin

Velkommen til Nature Wines

Velkommen til vores vin-univers

Med vores nyhedsbreve ønsker vi at berige dig med mere viden og historier om vores vine og de vindistrikter, som vinene kommer fra. Du vil også opleve, at nogle af vores nyhedsbreve vil have fokus på både vin og mad, vin-events og vingaver.

Vi vil gerne starte med at præsentere dig for vores økologiske Riesling-producent:

Præsentation af IMMEL

Vin-projektet er startet op i 2020 af Georg og Matthias, som er henholdsvis kældermester og salgsdirektør hos den meget anerkendte vinproducent Wittmann i Rheinhessen. De har fokus på kvalitets hvidvin med respekt for naturen. De er allerede i gang med at videreudvikle deres vine, og hele tiden med kvaliteten og naturen i centrum. Druerne kommer fra Wittmann’s økologisk certificerede marker, men IMMEL vinene er helt sig selv! De to venner fokuserer på renhed, frugt, god dybde, men frem for alt let-drikkelighed, på en ganske sofistikeret måde.

Immel familien har rødder tilbage til 1754 i produktion af vin i Rheinhessen. Deres fokus er ansvarlighed og bæredygtighed overfor vores natur og jord i vinproduktionen.

IMMEL er Rheinhessens svar på ”Savoir Vivre”, der er kendetegnet ved århundreder gammel vinavlstradition kombineret med moderne know-how og autentisk regional identitet på den mest velsmagende måde. Rhindalens frugtbare jordbund og milde klima udgør sammen det perfekte fundament for moderne økologisk landbrug og vine af høj klasse.

Vi har valgt at starte med deres økologiske og fantastiske Riesling, som virkelig er “value for money”. Kvaliteten er høj og du kan nyde deres frugtige og friske hvidvin til flere af sommerens lette retter som f.eks. fisk, skaldyr og salater.

Vi kan tilbyde 1 kasse med 6 flasker økologisk Riesling til DKK 714 (inkl. moms) inkl. fri fragt.

Du kan læse mere om IMMEL her: Immel – NatureWines.dk

få 10% Rabat

På din første ordre

Vores nyhedsbrev er fyldt med inspiration

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 10% rabat på din første ordre. Vi sender maksimalt to nyhedsbreve om måneden – og du kan altid afmelde dig igen.