Vinmarker hos Ancarani

Ancarani

Claudio Ancarani hersker i både mark og kælder og står sammen energiske Rita Babini bag Ancarani. De nærer begge en dyb forkærlighed for naturligt dyrkede og producerede kvalitetsvine der afspejler både stedet og menneskerne bag dem.

Deres vinmarker er placeret højt oppe i bakkerne ved den smukke by Faenza i regionen Emilia-Romagna, nær den historiske by fra 1457 “Oriolo dei Fichi” – en af de ældste byer i Italien.

Claudio Ancarani er en vinbonde med en oprigtig og ægte kærlighed til vin. Han udtrykker hans forhold til vin som en ”kontroversiel kærlighed; tvivlsom og smuk, fordi den presser os til at acceptere hinanden for, hvad vi kan og er”.

Af respekt for traditionen dyrkes vinene på de for området mest typiske druer som blandt andet sangiovese og albana. Disse sorter har ikke blot været dyrket i området i generationer, men viser her en helt unik og smuk side af sig. 

Vindyrkning og -produktion hos Ancarani handler om kvalitet og at passe på naturen, derfor dyrker de så skånsomt og naturligt som muligt.

Vinproduktionen er yderst begrænset og varierer fra år til år alt efter klimaet.

“Farmers by tradition – winemaker by passion”

...er deres kendetegn og Ancarani dyrker kun de druesorter, som er naturlige for området, og som man har dyrket her i mange generationer.

Økologi er den bedste løsning

Ancarani er EU certificeret økologisk vinbonde og motivationen bag er at passe på både naturen, vinstokkene og os mennesker.

Lang modning - druernes egenskaber udnyttes naturligt.

Druerne håndplukkes, og de benytter lang modningstid for at overføre alle komponenter af druen til vinen. Det minimerer f.eks. tilsætning af sulfitter.

Aktuelle vine fra Ancarani på lager

Historien vægter højt her...

Rita og Claudio har fokus på egnens druer og historie – derfor dyrkes deres vine med respekt for historien.

Du vil opleve vine produceret på sjældne druer af dem – dog stadig med højt kvalitet!

Høsten hos Ancarani

få 10% Rabat

På din første ordre

Vores nyhedsbrev er fyldt med inspiration

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 10% rabat på din første ordre. Vi sender maksimalt to nyhedsbreve om måneden – og du kan altid afmelde dig igen.