Vinmarker hos Ancarani

Ancarani

Claudio Ancarani er vinbonden og vinmageren ”agricolo” og sammen med energiske Rita Babini står de bag Ancarani. De har en forkærlighed for naturligt dyrkede og producerede kvalitetsvine.

Deres vinmarker er placeret højt I bakkerne ved smukke Faenza, der ligger nær den historiske by fra 1457 ‘Oriolo dei Fichi’ zone – en af de ældste byer i Italien.

Claudio Ancarani er en vinbonde med oprigtig og ægte kærlighed til vin Og han udtrykker hans forhold til vin som ” kontroversiel kærlighed, tvivlsom, og smuk, fordi den presser jer til at acceptere hinanden for, hvad den kan og er”.

Vinene dyrkes med respekt for de variationer af druer, som er naturlige for området og som er velbevaret i generationer. Druerne er f.eks. Sangiovese og Albana.

Vindyrkning og vinproduktion hos Ancarani handler om kvalitet, at passe på naturen, derfor dyrker de det så skånsomt og naturligt som muligt.

Vinproduktionen er derfor begrænset og variere fra år til år alt efter klimaet.

“Farmers by tradition – winemaker by passion”

...er deres kendetegn og Ancarani dyrker kun de variationer af druer, som er naturlige for området, og som er velbevaret i mange generationer.

Økologi er den bedste løsning

Ancarani er EU certificeret økologisk vinbonde og motivationen bag er at passe på både naturen, vinstokkene og os mennesker.

Lang modning - druernes egenskaber udnyttes naturligt.

Druerne håndplukkes, og de benytter lang modningstid for at overføre alle komponenter af druen til vinen. Det minimerer f.eks. tilsætning af sulfit.

Aktuelle vine fra Ancarani på lager

Skal vi ikke se lidt billeder fra vingården her?

Så kan vi jo eventuelt fortælle en lille underhistorie omkring ejeren og hans livslange passion for håndbold og en helt særlig druesort som er opdyrket fra det sydlige område af marken.

Høsten hos Ancarani