Bag om Nature Wines

Daglig ansvarlig og medejer af Nature Wines er Michael Jensen (årgang 1977). Vi er en online vinshop og grossist til restaurationsbranchen og vi holder til i Andkær, lidt syd for Vejle. Michael varetager den daglige drift og er passioneret for både vin og cykling. Ferierne foregår gerne på cyklen, i vinområder og gerne med lidt højdemeter. Jeg har haft interesse for vin i mere end 20 år.

Vi har en ambition om at være tæt på vores kunder og knytte kunder og vinbonden tættere på hinanden. Vi vil også meget gerne arbejde tæt sammen med andre lokale virksomheder. Derudover har vi et dybfølt ønske om at udbrede kvalitetsvin, der er produceret efter skånsomme principper, så vi passer på vores natur. Udvalget vil med tiden blive udvidet i små step, da det er vigtigt for os at få de helt rigtige vinbønder med på rejsen – de små og dem som har fokus på økologi og bæredygtig produktion. 

Om vinbønderne

Vi har valgt at samarbejde med nogle af de bedste mindre vinbønder i EU. De har stor passion for kvalitet og respekt for biodiversitet og naturen, og det falder godt i tråd med vores værdier og overbevisning. Mange af vinbønderne er eksperimenterende i forhold til metoder, smag og bæredygtig produktion.

Vores sortiment

Alle vinene i sortimentet er udvalgt i samarbejde med Marie Von Ahm, der er meget anerkendt i vinbranchen, som hun har arbejdet i de seneste 20 år. Hun har arbejdet som journalist og professionel smager for James Suckling og andre medier og fungerer som konsulent for både EBRD og flere af de mest innovative vin start-ups i verden.

Størstedelen af vores sortiment er fra små europæiske vinbønder, som producerer vin af høj kvalitet og med kærlighed til naturen omkring dem. Det betyder masser af passion for kvalitet, bæredygtig produktion, økologi, specielle og spændende vine og nogle i begrænsede mængder. Flere af vinene er økologisk certificeret, og andre er i proces for certificering.

Vi har vine, der ikke kan findes i supermarkeder eller i andre større kæder. Nogle af vinene er nummererede og flere af dem produceres i meget små mængder. Der er også flere specielle og spændende vine som f.eks. prisvindende mousserende alkoholfrie vine fra et ungt par i Tyskland, en vin uden tilsat sulfitter, og flere vine lavet på sjældne og ukendte druesorter.

Vores prispolitik

Vi har valgt ikke at køre med høje førpriser, fordi en af detailhandlens største udfordringer er ugennemsigtige priser med urealistisk høje førpriser for at kunne give rabatter på 50-70%.

Hos os har vinen en 1 styks pris og køber du 6 flasker er der en rabat da der er tilsvarende besparelse på logistik og fragt.

Vi sælger ikke de helt billige vine fordi...

Det er på ingen måde realistisk at vinbonden vil ikke kunne producere en kvalitetsvin, der også er økologisk til de priser.

De skal have råd til at arbejde med bæredygtig produktion hvor de høster med håndkraft, omlægning til økologi som ofte giver noget lavere udbytte, til naturlig klaring og filtrering og rigtige egefade.

Seneste blogindlæg fra Nature Wines

få 10% Rabat

På din første ordre

Vores nyhedsbrev er fyldt med inspiration

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 10% rabat på din første ordre. Vi sender maksimalt to nyhedsbreve om måneden – og du kan altid afmelde dig igen.