Mont Ventoux fra Mas e Sainte Croix

Velkommen til vores vin-univers

Med vores nyhedsbreve ønsker vi at berige dig med mere viden og historier om vores vine og de vindistrikter, som vinene kommer fra. Du vil også opleve, at nogle af vores nyhedsbreve vil have fokus på både vin og mad, vin-events og vingaver.

“Varme” nyheder fra os

Sen sommeren er kommet til Danmark og vi har fået nye økologiske vine og vinbønder i sortimentet – flere af dem er tilgængelige på webshoppen. Der kommer flere nye på her i efteråret, så følg os gerne på de sociale medier, hvor vi løbende vil dele nyheder så snart de er tilgængelige i shoppen.

I sommerferien har vi besøgt Julien Coipel, som ejer vingården Mas de Sainte Croix, der ligger i det sydlige Rhône, og vi kan med store glæde fortælle, at hans top rødvin (GSM-blend) har fået imponerende 95 point af James Suckling for årgang 2019 – en oplagt rødvin til en grillaften – og passer generelt godt til kød:
Fyldig og frugtig GSM rødvin fra Rhône – lagret på egefade (naturewines.dk)

Quintessence 2019 blev også smagt i særafsnittet til julen 2022 i podcasten “Vin for begyndere” (indslag på ca. 14 minutter om vinen – fra 46 minutter og frem til 60 minutter):
https://www.radioteket.dk/podcast-3/episode/2a5a99bb/saerafsnit-julevin-live-fra-vinfestival-i-aarhus

Fra Italien kan vi foreslå en frugtig rødvin fra Ancarani – alkoholprocent på “kun” 13%, hvilket gør at den føles mere let og de dejlige tanniner fra Sangiovese druen kombineret med medium syre gør at den er god til tapas, krydret mad og mad på grillen.

Ancarani “Biagio Antico 2020” fra regionen, Emilia-Romagna i Italien, er oplagt til sen-sommerens retter – 100% Sangiovese drue modnet i kælderen i minimum 10 måneder:
En raffineret, tør og økologisk rødvin på Sangiovese-druen (naturewines.dk)

CHAMPAGNE – SPECIAL CUVEER
Hvis du gerne vil smage nogle af Emelines special cuveer (der er produceret mellem 400-800 flasker af hver på verdensplan), så kontakt os endelig for at høre nærmere om dem, da vi har fået en begrænset mængde hjem af 5 forskellige cuveer. Her er 3 af dem og der findes kun 12 af dem hver her i Danmark, så skal du have fingrene i noget helt unikt og virkelig lækker Champagne?

Nr.1 – L’OUBLIÉE Brut Nature Champagne er fordelt med druerne, 50% Meunier / 50% Chardonnay og den har lagret i minimum 120 måneder. Der er produceret 415 flasker i alt, og der findes kun 12 i DK – hos os.

Nr.2 – SOLERA Brut Nature Champagne er fordelt med druerne, 50% Chardonnay / 50% Meunier og lagret i minimum 15 år (siden år 2000) på flaske, hvorefter den er lagret i yderligere 60 måneder på flasker med naturlig gæring. Denne Champagne betyder meget for Emeline, da den er modnet over 2 generationer – velegnet som aperitif eller til f.eks. skaldyr. Der er produceret 734 flasker i alt, hvoraf de 12 er hos os i DK.

Nr.3 – PINOT NOIR Brut Nature Champagne er på 100% Pinot Noir og den er lagret på egefad og derefter på flaske, samlet i min.  48 måneder. Årgangen er 2018 og der er 594 flasker på verdensplan, hvoraf de 12 er i DK.

Søger du mere viden om vin kan vi anbefale at du følger René:
Tip til en der søger mere viden om vinens verden, så kan vi anbefale vineksperten fra “Vin for begyndere”, René Langdahl. Han har maj åbnet sin egen uafhængige website: https://renelangdahl.com/

Vi følger den og han har allerede smagt flere af vores vine og Champagner til blandt andet “Vin for begyndere” og vores Riesling Réserve fra Immel til maj-udgaven af “Gastro”.

FLERE NYHEDER OG EVENTS ER PÅ VEJ MED OS – NÆRMERE INFO FØLGER . FØLG OS, NATURE WINES,  PÅ FACEBOOK OG INSTAGRAM.

Vi håber, at du vil følge og støtte os og ikke mindst også vores dygtige vinbønder i denne fælles økologiske og bæredygtige rejse med Nature Wines – tak og velbekomme.

få 10% Rabat

På din første ordre

Vores nyhedsbrev er fyldt med inspiration

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 10% rabat på din første ordre. Vi sender maksimalt to nyhedsbreve om måneden – og du kan altid afmelde dig igen.