Vinmark hos Strauch

Strauch

Vi kunne skrive en hel bog om Strauch’s mousserende vines fortræffeligheder! Men der er nemmere at lade vinene tale for sig selv, for de gør det bedre end nogle ord formår…

Isabel og Tim er begge fra vinproducerende familier, men har som par valgt at gå en anden vej end deres forældre. Drevet af en stærk passion for økologi og bobler har de lagt hele deres produktion om til mousserende vine. (Tim er dog også passioneret destillerings-nørd og laver nogle spændende brændevine) De har fokus og ambitioner som kun de bedste i Champagne. Renhed, finesse, cremede bobler og så et par enkeltmarks vine der bare er helt ”out of this world”.

Noget af det allerførste der fik os til at falde for Strauch som producent er Isabel og Tim selv. De er simpelthen de mest vidunderlige mennesker og deres varme, passion og entusiasme smages tydeligt i vinene.

Som en ekstra kæmpe bonus så har de (selvfølgelig) også knækket koden for hvordan man kan producere alkoholfri vine der smager godt. Deres 2 mousserende ”PUR” vine er markant bedre end nogle andre alkoholfri vine vi nogensinde har smagt.

Filosofi - 100% økologisk af overbevisning

Hver af disse mousserende vine er unikke, ekstraordinære og med en stærk karakter og stil.

Det bedste af det bedste

Kombinationen af de klassiske champagnedruesorter Chardonnay, Pinot Meunier og Pinot Noir med de sorter, der er typiske for Rheinhessen såsom: Pinot Blanc, Riesling, Silvaner, Gewürztraminer og endda Siegerrebe gør forskellen.

Når økologi ikke er nok!

Alle marker er certificeret økologisk, arbejdet i kælderen er økologisk og de genererer deres egen elektricitet fra vedvarende energi. – Isabel og Tim har et stærkt fokus på at bevare jordens ressourcer for deres børns fremtid og stræber efter et afbalanceret økosystem i alt de gør..

Aktuelle vine fra Strauch på lager

Mousserende vin er vores passion!

Vi elsker den inciterende prikken på tungen, følelsen af liv og glæde og den atmosfære af ​​luksus og specielle lejligheder, der omgiver dig, når du nyder mousserende vin. ”- Isabel & Tim

få 10% Rabat

På din første ordre

Vores nyhedsbrev er fyldt med inspiration

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 10% rabat på din første ordre. Vi sender maksimalt to nyhedsbreve om måneden – og du kan altid afmelde dig igen.