Immel Biowein

Immel

Når vinmageren bliver kreative med støtte af Wittmann…  

Georg Rieser er kældermester (vinmager) hos den end dog meget anerkendte Rheinhessen producent Wittmann. Udover at producere nogle af de mest eftertragtede (og dyre) Riesling vine overhovedet, har Wittmann familien altid været pioner udi økologisk og biodynamisk vinproduktion. Han har af familien (så nådigt) fået lov til at leve sin egen drøm ud, om sammen at lave sine helt egne vine. 2020 er deres allerførste årgang og de har store planer for fremtiden så vi regner stærkt med at der snart kommer flere vine i sortimentet fra dem.

Druerne kommer fra Wittmann’s økologisk certificerede marker, men Immel vinene er helt sig selv! Han fokuserer på renhed, frugt, god dybde, men frem for alt let-drikkelighed, på en ganske sofistikeret måde.

Her er for eksempel tale om Riesling af høj klasse. Pakket med saft og kraft og trods det at de er ben-tørre, er de alligevel ”venlige” og meget svære ikke at bare drikke i store slurke! En fornøjelse af nyde året rundt.

Vital, økologisk & moderne

IMMEL er Rheinhessens svar på ”Savoir Vivre”, der er kendetegnet ved århundreder gammel vinavlstradition kombineret med moderne know-how og autentisk regional identitet på den mest velsmagende måde

De tusind bakkers land

Rhindalens frugtbare jordbund og milde klima udgør sammen det perfekte fundament for moderne økologisk landbrug og vine af høj klasse.

Versatile vine der altid bringer smilet frem

Vinene fra Immel tilbyder en forfriskende og ganske uimodståelig let-drikkelighed med frugt og finesse, hvilket gør dem ideelt partnere til en række delikate aromatiske retter og uforglemmelige øjeblikke, hvor man bare lige har lyst til et smukt glas Riesling!

Aktuelle vine fra Immel på lager

Et historisk betydningsfuldt navn

Immel er navnet på et netværk af familier med rødder i Rhin-dalen, der strækker sig tilbage over mere end syv århundreder. Her i de rullende, kalkholdige bakker, hvor de mest dyrebare vinmarker i regionen ligger, bosatte Immel-familien sig helt tilbage i 1754. Familien var aktiv med vindyrkning fra de tidligste dage, og intet i dag har ændret sig i den henseende. Med en fornemmelse af jorden, klimaet og naturen fortsætter Immel’s unge nye team en omhyggelig bevarelse og fremtidssikring af den regionale vinavlstradition.

Hilsen fra vinmageren, Georg Rieser, hos Immel Biowein (på tysk)

få 10% Rabat

På din første ordre

Vores nyhedsbrev er fyldt med inspiration

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 10% rabat på din første ordre. Vi sender maksimalt to nyhedsbreve om måneden – og du kan altid afmelde dig igen.