Simone Scaletta - hans vingård i Piemonte

Velkommen til vores vin-univers

Med vores nyhedsbreve ønsker vi at berige dig med mere viden og historier om vores vine og de vindistrikter, som vinene kommer fra. Du vil også opleve, at nogle af vores nyhedsbreve vil have fokus på både vin og mad, vin-events og vingaver.

 

“Mød manden bag” – vores nye italienske producent fra Piemonte

Foråret er på vej (nok mere sydpå end herhjemme endnu), og vi kan med glæde præsentere en ny vinbonde her hos os – Simone Scaletta – og så er han tilmed præsident for “Barolo Boys” (et fodboldhold med vinbønder som er spillere).

Han valgte tilbage i 2002 at kvitte sit hverdagsjob for at blive vinbonde i Piemonte – tag godt imod ham og hans dejlige rødvine.

Simone boede de første 8 år i sin campingvogn imens han opbyggede sin vingård nær Monforte d’ Alba – en af højborgene for Barolo.
Han har i dag 5 hektar af vinmarker i området Bricco San Pietro.

Simone har respekt for traditionerne i Piemonte, hvor han mixer mellem store og små egefade for at give vinene en dejlig afbalanceret nuance.

Han har respekt for naturen og derfor dyrker og producerer han efter de økologiske principper – dog er han ikke økologisk certificeret (endnu).
Simone har en klar holdning til at vinen først og fremmest bliver god ude på vinmarkerne – det er her det hele starter.
Han producerer sine rødvine med de tre kendte og lokale druer: Dolcetto, Barbera og Nebbiolo.

 

Hvad matcher denne rødvin til af mad?

Simone Scaletta’s rødvine er forskellige. Barolo og Langhe Nebbiolo passer godt til de lidt “tungere” retter som kan blive serveret til påskefrokoster som f.eks. fjerkræ, lam og rødt kød og oste. Barbera adskiller sig lidt ud, da den også kan gå til de lidt lettere retter.

FLERE NYHEDER OG EVENTS ER PÅ VEJ MED OS – NÆRMERE INFO FØLGER . FØLG OS, NATURE WINES,  PÅ FACEBOOK OG INSTAGRAM.

Vi håber, at du vil følge og støtte os og ikke mindst også vores dygtige vinbønder i denne fælles økologiske og bæredygtige rejse med Nature Wines – tak og velbekomme.

 

få 10% Rabat

På din første ordre

Vores nyhedsbrev er fyldt med inspiration

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 10% rabat på din første ordre. Vi sender maksimalt to nyhedsbreve om måneden – og du kan altid afmelde dig igen.