Immel Biowein - test af druer.

Forår på vej med nyheder siden sidst

Med vores nyhedsbreve ønsker vi at berige dig med mere viden og historier om vores vine og de vindistrikter, som vinene kommer fra. Du vil også opleve, at nogle af vores nyhedsbreve vil have fokus på både vin og mad, vin-events og vingaver.

Vi har ovenpå et travlt efterår og vinter arbejdet videre med en opgradering af vores webshop – vi håber, at den falder i din smag – du kan se nedenfor 🙂

Økologiske og bæredygtige vine fra små europæiske vingårde – NatureWines.dk

Rieslingens dag

Onsdag den 13. marts 2024 er det Rieslingens dag. Den registrerede fødselsdato for druesorten, Riesling, er den 13. marts 1435 – altså knap 600 år gammel.

Tyskland:
Det er den mest plantede grønne drue i Tyskland og anses også som flagskib for tysk vinproduktion.
Tyskland står for cirka 40% af den samlede globale produktion af Riesling, og den fås i mange varianter – det er en aromatisk drue, der kan afspejle terroir (klima, jordbund og metoder).

Vi har fokus på klassiske frugtige hvidvine (med og uden bobler) med grønne frugt-noter og høj syre.
Det kommer til udtryk ved vores unikke sortiment fra vores 2 anerkendte og økologiske vinbønder i tyske Rheinhessen: Immel Biowein og Strauch Sektmanufaktur.

Frankrig:
Hvis vi krydser floden Rhinen (eller Rhein) til den franske region, Alsace, vil du opleve et andet udtryk af hvidvin med Riesling-druen.

Du vil opleve noter fra grønne frugter, sten- og citrusfrugter med et mere balanceret syreniveau.
Ved Grand Cru Riesling fra Alsace får du regionens bedste Riesling – det kan vi med stolthed bekræfte ved, at vi har fået Domaine Bléger ind i vores familie.

Food-pairing:
Riesling er en alsidig drue der går godt til fisk, skaldyr, grønt, fjerkræ og ikke mindst som aperitif.

få 10% Rabat

På din første ordre

Vores nyhedsbrev er fyldt med inspiration

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 10% rabat på din første ordre. Vi sender maksimalt to nyhedsbreve om måneden – og du kan altid afmelde dig igen.