Vin for begyndere-smagekasse - afsnit 39/2023.

Velkommen til vores vin-univers

Med vores nyhedsbreve ønsker vi at berige dig med mere viden og historier om vores vine og de vindistrikter, som vinene kommer fra. Du vil også opleve, at nogle af vores nyhedsbreve vil have fokus på både vin og mad, vin-events og vingaver.

Nyheder fra os

Den kommende podcast i “Vin for begyndere” er med René Langdahl som ekspert og Jonas Landin som vært. De har fokus på regionen, Wonnegau, og smagekasse med to af vores producenter kan bestilles, og det er limited edition:

Lækker smagekasse fra podcasten, Vin for begyndere – 39/2023 (naturewines.dk)

Vi kan snart præsentere en ny vinbonde fra Frankrig, så følg os gerne på de sociale medier, hvor vi løbende vil dele nyheder så snart de er tilgængelige i shoppen.

HØSTEN 2023

Vi får løbende opdateringer på høsten fra vores producenter, og igen i år må vi konstatere, at klimaforandringer spiller ind. Vi hører om generelt god/høj kvalitet og til gengæld lavere udbytter, hvor tørke, meldug og oversvømmelser har påvirket årets høst i de forskellige områder.

Søger du mere viden om vin kan vi anbefale at du følger René:
Tip til en der søger mere viden om vinens verden, så kan vi anbefale vineksperten fra “Vin for begyndere”, René Langdahl. Han har maj 2023 åbnet sin egen uafhængige website:
https://renelangdahl.com/

FLERE NYHEDER OG EVENTS ER PÅ VEJ MED OS – NÆRMERE INFO FØLGER . FØLG OS, NATURE WINES,  PÅ FACEBOOK OG INSTAGRAM.

Vi håber, at du vil følge og støtte os og ikke mindst også vores dygtige vinbønder i denne fælles økologiske og bæredygtige rejse med Nature Wines – tak og velbekomme.

 

få 10% Rabat

På din første ordre

Vores nyhedsbrev er fyldt med inspiration

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 10% rabat på din første ordre. Vi sender maksimalt to nyhedsbreve om måneden – og du kan altid afmelde dig igen.