Ange - Blanc de Blanc

Velkommen til vores vin-univers

Med vores nyhedsbreve ønsker vi at berige dig med mere viden og historier om vores vine og de vindistrikter, som vinene kommer fra. Du vil også opleve, at nogle af vores nyhedsbreve vil have fokus på både vin og mad, vin-events og vingaver. Vi vil gerne præsentere dig for nyheder fra vores talentfulde champagneproducent, DeSloovere-Pienne.

 

Elegante bobler til nytår

Nyd fantastiske Champagner fra Emeline, “Young Talent 2019”

Vil du gerne servere en elegant og eksklusiv Champagne (uden den koster en million) for dine gæster nytårsaften?

Når du har svaret ja, kan vi anbefale vores unge og dygtige Champagne-producent, Emeline, fra familie vingården, De Sloovere-Pienne, i Champagne-distriktet. Vingården ligger ca. 40-45 km syd for Champagnes -regionens “hovedstad”, Reims, som er ca. to timers kørsel nordøst for Paris.

Emeline (i den hvide trøje) er 5. generation af kvinder, som driver vingården, hvor de har fokus på at producere smukke og elegante Champagner med respekt for naturen. De er i gang med konvertering til økologi, hvor deres egen gårdhave allerede dyrkes økologisk. De forventes at få øko-mærket i 2022 fra EU for deres Champagne produktion.

Emeline fik i 2019 prisen for “Young Talent of Champagne”, og det er en cadeau til den høje kvalitet og videre udvikling af bæredygtige og økologiske produktion af deres elegante Champagner.

Flere af deres Champagner, som f.eks. Prestige eller Ange, har fået fine anmeldelser af den anerkendte franske vinguide, Gault & Millau.

En anden fantastisk Champagne fra Emeline er deres Réserve, som er elegant og raffineret med livlige bobler med en fin balance af en cremet og frugtig smag. Konstantheden for denne Champagne opnås ved at blande årgangene – “Non Vintage” Champagne.

Du kan købe vores raffinerede Réserve her:
Elegant og frugtig Champagne – lagret i minimum 24 måneder (naturewines.dk)

Vi ønsker dig og din familie en glædelig jul og godt nytår – vi takker for støtten i år og ser frem til 2022.

få 10% Rabat

På din første ordre

Vores nyhedsbrev er fyldt med inspiration

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 10% rabat på din første ordre. Vi sender maksimalt to nyhedsbreve om måneden – og du kan altid afmelde dig igen.