Strauch Rosé Prestige - cuvee

Velkommen til vores vin-univers

Med vores nyhedsbreve ønsker vi at berige dig med mere viden og historier om vores vine og de vindistrikter, som vinene kommer fra. Du vil også opleve, at nogle af vores nyhedsbreve vil have fokus på både vin og mad, vin-events og vingaver. Vi vil gerne præsentere dig for nyheder fra en af vores økologiske vinproducenter.

 

Strauch Sektmanufaktur

Elegante og økologiske vine fra Osthofen, Tyskland

I 2011 overtog parret, Isabel og Tim, vingården fra Isabels far. Deres vine er 100% økologisk og veganske – vinene produceres efter bæredygtige principper. Størstedelen af deres produktion er mousserende vine (hedder også sekt) og sekundært destilleriet af deres egen brandy (Tims passion). De driver i dag økologisk vinproduktion med en årlig samlet produktion på ca. 50.000 flasker i Osthofen – det er ca. 80 km sydvest for Frankfurt.

Alkoholfri vin

De har “knækket koden” med alkoholfri vin, som smager godt. Udover nyheden af den alkoholfrie rødvin forhandler vi også deres to prisvindende og alkoholfrie mousserende vine, Blanc Pur og Rosé Pur.
Lige nu kører vi intro-pris på en blandet smagekasse (6 flasker) alkoholfri vin til DKK 675,- (inkl. moms og fri fragt) – du sparer DKK 103,- (ca. 13%) i forhold til styk-pris:
Nyd vores alkoholfrie smagekasse med 6 økologiske vine (naturewines.dk)

 

Kvalitet, økologisk og vegansk

De har fokus på kvalitet og økologi lige fra vinmarkerne til produktion på vingården – det er helt i tråd med vores værdier. I økologisk vinproduktion er der ikke brugt kunstige sprøjtemidler og kunstgødninger i vinmarkerne – derudover tilsættes der færre sulfitter i vinene.
Høsten foregår typisk i september/oktober, og der plukkes med håndkraft – det skal vi selv opleve til september hos dem.

De har høje kvalitetskrav til vinene, og derfor lagres druerne i minimum 15 måneder i vinkælderen, således vinene opnår en vis modenhed og kvalitet inden frigivelse. De mousserende vine produceres efter “den traditionelle metode” ligesom Champagne. Der tilføres ingen animalske produkter i produktion, hvorfor vinene også er veganske.
De får gode anmeldelser og priser for vinene grundet deres kvalitetskrav og økologisk drift.
Vi er stolte over, at vi kan forhandle deres fantastiske og elegante vine her i Danmark.

 

Opskrift på en lækker og sund isdessert, hvor Strauchs Rosé passer til:
Kom følgende ingredienser i en blender:
1 dl skyr neutral
1 dl fraiche (5% eller 9%)
2 tsk. vaniliesukker
1-2 dl frossen banan, bær eller frugt.
Blænd det hele til en ensartet masse og smag til med sukrinsirup.

Toppes med: hakkede mandler, 70% mørk chokolade og granatæblekerner.

Madspilds tip! Når du har frugt der er ved at blive overmodent, så skær i mindre stykker og frys ned – det kan let bruges i desserter som denne.

Vi håber, at du vil støtte os og ikke mindst også vores dygtige vinbønder i denne fælles økologiske og bæredygtige rejse med Nature Wines – tak og velbekomme.

få 10% Rabat

På din første ordre

Vores nyhedsbrev er fyldt med inspiration

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 10% rabat på din første ordre. Vi sender maksimalt to nyhedsbreve om måneden – og du kan altid afmelde dig igen.