Prestige - Champagne. Cuvee

Velkommen til vores vin-univers

Med vores nyhedsbreve ønsker vi at berige dig med mere viden og historier om vores vine og de vindistrikter, som vinene kommer fra. Du vil også opleve, at nogle af vores nyhedsbreve vil have fokus på både vin og mad, vin-events og vingaver.

Vi vil gerne præsentere dig for nyheder fra en af vores økologiske vinproducenter.

 

Vi fejrer 1 års fødselsdag med Nature Wines

Så er det 1 år siden vi åbnede op for vores webshop, og det vil vi gerne fejre sammen med jer.

Vi starter med en spar 20% kampagne på Champagne* –  som vi ellers aldrig køre på bud, men det skal jo være lidt specielt når vi fejrer fødselsdag for første gang.
*Tilbuddet gælder til og med den 8. juni 2022 og kan ikke kombineres med andre rabatter.

 

Smukke champagner fra “Young talent of champagne 2019”:

Emeline er vildt dygtig og blev i 2019 kåret som “Young talent of champagne” – hendes Réserve er på en 2-stjernet Michelin restaurant i Japan. Hendes Ange ( Blanc de Blanc) er lige kommet ind på en 3- stjernet i Japan og en 2- stjernet i Belgien. Så hun er virkelig en “rising star” indenfor Champagne.

Champagne er et af de områder, som har været særligt hårdt ramt p.g.a. klimaforandringer de seneste år, og specielt dem der dyrker deres druer økologisk. Det gør Emeline, der er 5. generation af kvinder, der ejer og køre vingården bag “De Sloovere-Pienne” som ligger ca. 50 km syd fra hovedbyen Reims. En del i branchen taler om prisstigninger på champagne på minimum 30%, så det kan være værd at investere lidt i.

Champagne og foodpairing:
Champagne passer godt til mange forskellige retter. Der er også en del champagne entusiaster der kan finde champagne til enhver lejlighed. Så champagne er meget mere end bare til kransekagen nytårsaften. Måske nogen af jer tænker champagne er bare noget surt vi kender fra nytår, men så har du med stor sandsynlighed ikke valgt den rigtige til kransekagen.

De mere søde champagner sec og demi sec passer bedst til deserter, kager, kransekage og velkomst.

De mere tørre Champagner som Brut, Extra Brut og de knastørre som Brut nature (uden tilsat sukker) passer rigtig godt til skaldyr, østers, muslinger, tapas, og middel oste. Brut er også fin til en semisød dessert og som velkomst på en varm dag.

Rosé champagnen er fantastisk til både en semisød dessert med for eksempel jordbær, snacks og nødder og milde til middel oste.

 

Nyheder i efteråret 2022

Til efteråret får vi 3-4 nye champagner fra Emeline i et stærkt begrænset parti og med speciel indpakning, så kan være værd at holde øje med.

På ProWein messen i Dusseldorf havde vi også en aftale med Emeline og fik smagt de nye helt unikke Champagner, og du kan godt glæde dig, hvis du er Champagne-fan. De er af virkelig høj kvalitet og smager fantastisk. Der blev ikke spyttet ud, som vi jo ellers gør med alt det som vi smager på messen.

 

Fars dags konkurrence
Vi har som noget nyt valgt at køre en konkurrence, hvor vi trækker lod blandt alle jer der er tilmeldt vores nyhedsbrev. Du er derfor helt automatisk med uden at du skal gøre noget.

Præmien er vores Priorat Triaca 2013 af højeste kvalitet til en værdi af 429,- kr. Lodtrækningen finder sted 6. juni 2022, og vi giver vinderen direkte besked.
Held og lykke – måske det er din far eller dig selv, der skal forkæles 😊

Vi håber, at du vil følge og støtte os og ikke mindst også vores dygtige vinbønder i denne fælles økologiske og bæredygtige rejse med Nature Wines – tak og velbekomme.

få 10% Rabat

På din første ordre

Vores nyhedsbrev er fyldt med inspiration

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 10% rabat på din første ordre. Vi sender maksimalt to nyhedsbreve om måneden – og du kan altid afmelde dig igen.