Vingården Mas de Sainte Croix

Velkommen til vores vin-univers

Med vores nyhedsbreve ønsker vi at berige dig med mere viden og historier om vores vine og de vindistrikter, som vinene kommer fra. Du vil også opleve, at nogle af vores nyhedsbreve vil have fokus på både vin og mad, vin-events og vingaver.

Vi vil gerne præsentere dig for nyheder fra en af vores økologiske vinproducenter.

 

Vi er til stede ved Tour de France i Mariaparken, Vejle

 

Vinbar ved TOUR DE FRANCE i Vejle

Vi får i dagene 1.-3. juli 2022 i forbindelse med Tour de France en vinbar i fanzone i Mariaparken, Vejle.
Der har du mulighed for at smage et selektiv udvalg af vores økologiske vine og bobler på glas.
Åbningstider:
Fredag den 1. juli 2022 kl. 15 – 21.30
Lørdag den 2. juli 2022 kl. 10-20
Søndag den 3. juli 2022 kl. 9-20 (etapestart i Vejle)

Der er storskærm, som viser etaperne og gratis koncert hver aften efter etapeafslutning.

Du kan se yderligere info om fanzone her:
https://tour.vejle.dk/din-tour-guide/fanzoner/fanzone-i-mariaparken-i-vejle-midtby/

Præsentation af Julien, en dygtig fransk vinbonde, lokaliseret ca. 50 km fra “Det skaldede Bjerg”, Mount Ventoux

Tour de France kommer jo snart til Danmark og derfor er det for os oplagt at præsentere vores økologiske og mindre vinbonde, Julien, fra sydlige Rhône.
Julien Coipel overtog i år 2009 vingården, Mas de Sainte Croix, fra sin far, Jacques.
Den ligger ved Valreás, som er en Cotes de Rhône Village Cru by – ca. 50 km nordvest for det berømte bjerg, Mount Ventoux.

Vingården er “ung” med første årgang i 2002 efter Juliens far købte ejendommen og løbende har renoveret den. Samlet areal er 44 ha., hvor de har ca. 25 ha. med vinmarkerne til økologisk vindyrkning. De har løbende forbedret og optimeret deres vindyrkning og produktion.

I år 2018 startede de konvertering til økologi og i år 2021 blev de økologisk certificeret.

Food pairing med Juliens vine:
Hans rosé, Friandise, er velegnet som aperitif eller til skaldyrs- eller fiskeretter – bør serveres omkring 8-10° C.

Hans hvidvin, Délicatesse, er velegnet som aperitif eller til hvid fisk – bør serveres omkring 6-8° C.

Hans to rødvine, Tendresse d’un Climat og Quintessence, er begge velegnet til grillmad, oste, vildt og lam. Vigtigt at begge rødvine får lov til at ilte (gerne ved dekantering) inden servering.

Vi ønsker dig og din familie en god sommer – forhåbentlig mødes vi i fanzone ved vores vinbar i Vejle.

Bemærk vi holder sommerferie lukket i perioden 4.-18. juli 2022.

Vi håber, at du vil følge og støtte os og ikke mindst også vores dygtige vinbønder i denne fælles økologiske og bæredygtige rejse med Nature Wines – tak og velbekomme.

 

 

få 10% Rabat

På din første ordre

Vores nyhedsbrev er fyldt med inspiration

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 10% rabat på din første ordre. Vi sender maksimalt to nyhedsbreve om måneden – og du kan altid afmelde dig igen.