Vinmarker hos Ancarani

Velkommen til vores vin-univers

Med vores nyhedsbreve ønsker vi at berige dig med mere viden og historier om vores vine og de vindistrikter, som vinene kommer fra. Du vil også opleve, at nogle af vores nyhedsbreve vil have fokus på både vin og mad, vin-events og vingaver.

Spændende vine af vores italienske vinbonde, Ancarani

Vi kan med glæde præsentere en ny vinbonde, Ancarani, hos os.
De er økologiske vinproducenter, og det er første gang deres vine kan købes i Danmark.
De producerer deres vine efter gamle italienske traditionelle metoder.
De holder til ca. 1 times kørsel øst for Bologna.

Se billede af deres vinmarker ved Ancarani – gården har været i familiens eje siden 1934.

Vi har udvalgt to disse to spændende vine fra Ancarani, PerLaGioia (hvidvin), og Biagio Antico (rødvin): Ancarani – NatureWines.dk

Rita og Claudio fra Ancarani har fokus på tre elementer med deres vinproduktion:

  • Vine af høj kvalitet som afspejler lokalområdet og med deres passion for vindyrkning.
  • Økologisk vindyrkning og produktion af vine fra deres økologiske vinmarker.
  • Bæredygtig vinproduktion med fokus på at minimere klimaaftrykket eksempelvis ved at bruge letvægtsflasker og FSC-certificerede korkpropper.

 

Opskrift på en egnsret fra Emilia-Romagna 

Opskrift på en traditionel regionsret, Tagtialette al ragú (ovnbagt), som er dejlig pastaret, hvor du kan nyde deres gode rødvin, Biagio Antico, til – velbekomme.

Taglialetta al ragú – 4 personer

Opskrift:
– Kog 4-500 gram Taglialetta (båndpasta) – følg posens vejledning.
– I gryden svitser du i olivenolie 150 gram ærter, 1 stk. peberfrugt (i tern), 100 gram gulerødder (i tern).
– Tilsæt 3-400 gram okse- eller svinekød sammen med ca. 150 gram bacon i tern  – får svitset kødet sammen med det grønne.
– Tilsæt 1-2 dl rødvin, tomatpuré (300 gram) sammen med lidt salt og evt. 1-2 fede hvidløg.
– Når retten er færdigkogt tilsæt den afdryppede Taglialetta inden det hele lægges på bradepanden.
– Retten steges i ovnen (forvarmet til 180 grader) i 20-30 minutter eller væden er tørret ud.
– Pynt evt. med revet parmesanost inden retten serveres med frisk brød til.

Velbekomme.

 

FLERE NYHEDER OG EVENTS MED OS I NOVEMBER 2022 – NÆRMERE INFO FØLGER . FØLG OS, NATURE WINES,  PÅ FACEBOOK OG INSTAGRAM.

Vi håber, at du vil følge og støtte os og ikke mindst også vores dygtige vinbønder i denne fælles økologiske og bæredygtige rejse med Nature Wines – tak og velbekomme.

få 10% Rabat

På din første ordre

Vores nyhedsbrev er fyldt med inspiration

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 10% rabat på din første ordre. Vi sender maksimalt to nyhedsbreve om måneden – og du kan altid afmelde dig igen.