Vinmark om vinteren i Champagne ved De Sloovere-Pienne

Velkommen til vores vin-univers

Med vores nyhedsbreve ønsker vi at berige dig med mere viden og historier om vores vine og de vindistrikter, som vinene kommer fra. Du vil også opleve, at nogle af vores nyhedsbreve vil have fokus på både vin og mad, vin-events og vingaver.

 

Vores adventskalender 2022 kan bestilles her:

Adventskalender fra Nature Wines til de voksne med 4 vine

 

Black Friday – tilbud på vores vinsmagninger:

Da vi ved, at I drukner i tilbud på alt muligt her til Black Friday, har vi valgt at give jer et tilbud, der indeholder en oplevelse med vin og gode venner, veninder, familie, kollegaer eller lignende.
Halv pris på vores vinsmagninger og er gældende i perioden: 20. – 30. november 2022.

Det kan bestilles her: Vinsmagning og event – smag eksklusive vine af høj kvalitet (naturewines.dk)

 

Juletiden nærmer sig

Efteråret er kommet og juletiden nærmer sig, hvor vi i år kan tilbyde vores eksklusive Adventskalender, hvor du kan nyde en ny vin hver weekend op til juleaften.

Hvis du mangler inspiration til “elegante” julegaver (enten privat eller firma) er vi klar til at hjælpe dig med det – vi får snart eksklusive Champagner hjem i “limited editions” – der er produceret under 750 flasker af hver cuvée (til hele verden)…

Hvis du bor i Vejle-området har vi dette arrangement onsdag den 30. november 2022 kl. 19-21 (efter Danmark har spillet VM-kamp) sammen med FOF:
https://www.fof.dk/da/sydostjylland/kurser/juleaktiviteter/vinsmagning-jul/229740*

*Der er begrænset plads, så skynd dig at få dig tilmeldt.

 

Vinfestivaler

I løbet af november 2022 har vi en stand med udvalgte vine og bobler ved de to udsolgte vinfestivaler i Vanløse og Aarhus sammen med podcasten, “Vin for begyndere”.

Her er lidt stemningsbilleder fra vinfestivalen i Vanløse:
https://www.instagram.com/p/Ck3QTeOtaCI/?igshid=YmMyMTA2M2Y%3D

Podcasten kan høres her, hvor vores Immel Chardonnay Réserve 2020 (limited edition) bliver smagt i løbet af de første 15 minutter – velbekomme:
https://www.radioteket.dk/podcast-3/episode/27d48796/saerafsnit-en-tur-gennem-europa-live-fra-vinfestival-i-kobenhavn

FLERE NYHEDER OG EVENTS MED OS I  VENTE – NÆRMERE INFO FØLGER . FØLG OS, NATURE WINES,  PÅ FACEBOOK OG INSTAGRAM.

Vi håber, at du vil følge og støtte os og ikke mindst også vores dygtige vinbønder i denne fælles økologiske og bæredygtige rejse med Nature Wines – tak og velbekomme.

få 10% Rabat

På din første ordre

Vores nyhedsbrev er fyldt med inspiration

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 10% rabat på din første ordre. Vi sender maksimalt to nyhedsbreve om måneden – og du kan altid afmelde dig igen.