Immel Smagekasse

Velkommen til vores vin-univers

Med vores nyhedsbreve ønsker vi at berige dig med mere viden og historier om vores vine og de vindistrikter, som vinene kommer fra. Du vil også opleve, at nogle af vores nyhedsbreve vil have fokus på både vin og mad, vin-events og vingaver.

Vi vil gerne præsentere dig for nyheder fra vores økologiske Riesling-producent, Immel.

Nyheder fra Immel

Det har lige været Riesling-uge, hvor man har hyldet en druesort med rødder tilbage til år 1435. Det er året, hvor har man fundet de første fakturaer, hvor Riesling er blevet omtalt.

Vin-projektet, Immel, er startet op i 2020 af primært kældermesteren, Georg Rieser, hos den meget anerkendte og dygtige vinproducent Wittmann i Rheinhessen. De har fokus på hvidvin af høj kvalitet med respekt for naturen.
Som far til to sønner har Georg stor fokus på økologisk og bæredygtig vinproduktion, hvor kvaliteten er vigtigt, men også et løfte til vores kommende generationer.

Immel familien har rødder tilbage til 1754 i produktion af vin i Rheinhessen. Deres fokus er ansvarlighed og bæredygtighed overfor vores natur og jord i vinproduktionen. Det videreføres med Immel-projektet.

I august 2021 besøgte Michael sammen med vores vinekspert, Marie von Ahm, Immel, hvor vi smagte deres fire fantastiske økologiske hvidvine og talte om muligheder fremadrettet.
Det gik meget godt, for efterfølgende har vi fået fat i et begrænset parti af deres to top hvidvine og deres Pinot Blanc til vores webshop. Så nu kan vi tilbyde alle deres 4 økologiske hvidvine.

Deres økologiske og fantastiske Pinot Blanc 2020 (Weißburgunder) er virkelig “value for money”. Kvaliteten er høj, og du kan nyde deres frugtige og friske hvidvin til f.eks. salat, fisk eller middelhavsret.

Du kan købe den her til DKK 139 (inkl. moms) pr. flaske:
https://naturewines.dk/biowein-pinot-blanc-2020/

Deres to top hvidvine, Riesling og Chardonnay Réserve 2020, har lagret på egefad i 9 måneder, inden de blev aftappet i løbet af sommeren. Det er “limited edition” af begge Réserve hvidvine, da der er produceret ca. 600 flasker af hver. Vi har eksklusivt fået et begrænset parti af begge top hvidvine.

Vores tyske Chardonnay Réserve 2020 fra Immel kan du købe her til DKK 229 (inkl. moms) pr. flaske:
https://naturewines.dk/biowein-chardonnay-reserve-2020/

Hvordan ser vinkritikerne på økologiske vine?

Vinkritikeren, James Suckling, har i juli 2021 skrevet en artikel omkring økologiske vine. Kort fortalt kan de konkludere, at knap 90% af de anmeldte økologiske vine (i alt 1.682 flasker) fik minimum 90 point i rating hos dem, og knap 15% af de økologiske vine fik minimum 95 points. Det bekræfter bare vores koncept om at kvalitet på økologiske vine er højt samtidig med at vi gør noget godt for naturen og os selv.
Artiklen kan læses her: https://www.jamessuckling.com/wine-tasting-reports/12-months-of-organic-ratings-uncovering-some-of-natures-finest/

Vi håber derfor, at du vil støtte os og ikke mindst også vores dygtige vinbønder i denne fælles økologiske og bæredygtige rejse med Nature Wines – tak og velbekomme.

få 10% Rabat

På din første ordre

Vores nyhedsbrev er fyldt med inspiration

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 10% rabat på din første ordre. Vi sender maksimalt to nyhedsbreve om måneden – og du kan altid afmelde dig igen.