Barolo Chirlet 2017

Nummeret Cru Barolo
Nummeret Cru Barolo
Nummeret Cru Barolo
Nature_Wines_Black
Kort om Barolo Chirlet 2017
Nyd denne nummerede Cru Barolo Chirlet fra vores nye italienske vinbonde og ven, Simone Scaletta, fra Piemonte. Der produceres ca. 3.500 flasker om året af hans saftige og elegante Cru Barolo fra enkeltmarken, Chirlet, hos Simone Scaletta. Han dyrker efter økologiske principper på vingården ved Monforte d’Alba i Italien. Denne delikate og  frugtige Cru Barolo er produceret på den verdenskendte Nebbiolo-drue og den giver en dejlig granatrød farve i glasset og noter af røde bær med velafbalancerede tanniner. Simpelthen en dejlig og saftig rødvin fra hans enkeltmark ved Monforte d’ Alba, der skal nydes til en dejlig middag eller tapas. Hans blanding af både den traditionelle og moderne Barolo-metoder giver vinen lidt mere struktur og afrundede tanniner. Simpelthen en elegant og kompleks rødvin fra Piemonte der skal opleves til en dejlig middag eller ostebord. Barolo Chirlet 2017 er allerede drikkemoden og over tid vil den udvikle sig til senere fornøjelse – “saluti”.
Nummeret Cru Barolo
Tryk på billedet for at forstørre
Fakta om Barolo Chirlet 2017

Vintype

Drue

Land

Region

God til

Alkohol

Indhold

Nebbiolo

Italien

Piemonte

Oste, lam, vildt, okse, gris, grillmad, rødt kød

14.5%

75 cl

Quantity Fixed price
6 - 999 kr.245,00

På lager - 1-4 dages leveringstid

kr.275,00 kr

På lager - 1-4 dages leveringstid

Quantity Fixed price
6 - 999 kr.245,00
Når du handler på NatureWines.dk får du:

Mere om Barolo Chirlet 2017

Nyd denne elegante og saftige Cru Barolo Chirlet 2017 af vores dygtige vinproducent, Simone Scaletta, ved Monforte d’Alba i Italien.

Han dyrker sin Cru Barolo efter økologiske principper i ca. 300 meters højde på enkeltmarken, Sarsera.

Jorden består primært af ler og sand ved Monforte d’ Alba.

Hans enkeltmarksvin høstes ved håndkraft i løbet af september til midt oktober. Efter høsten starter macerationen med i 7 dage inden næste fase, som er fermenteringen (gæringen) på 15 dage. Derefter starter første fase med modning af druerne i cirka 24 måneder i både store og små egefade. Hans Cru Barolo aftappes uden filtrering i løbet af juli inden den modnes det sidste på flaske i 12-18 måneder, inden den bliver frigivet.

Simone Scaletta kombinerer både den traditionelle metode med den moderne metode for at give hans Cru Barolo en raffineret dybde og struktur.

Nebbiolo-druen giver en dejlig mørk granatrød farve og en duft af modne røde bær (a la marmelade) som kirsebær, tranebær, ribs og brombær. I ganen fås en oplevelse af saftig og elegant Cru Barolo med dejlige velafbalancerede tanniner. Det er en kompleks rødvin, for der vil være en snert af fad og tørrede frugt over tid.

Åben flasken i gerne god tid (minimum 1-2 timer) inden servering og gerne ved dekantering, hvis det er muligt. Når du smager hans Cru Barolo, får du en oplevelse af en saftig og fyldig rødvin.  Tiden arbejder kun for denne årgang af Cru Barolo.

Limited edition for der er produceret ca. 3.500 af hans Cru Barolo 2017 – det er jo “kongernes vin og vinenes konge”.

Denne årgang vil have udvikle sig mere ved at den gemmes i nogle år til senere fornøjelse og glæde.

Vi kan kun sige velbekomme eller “saluti” på italiensk.

Quantity Fixed price
6 - 999 kr.245,00

På lager - 1-4 dages leveringstid

kr.275,00 kr

På lager - 1-4 dages leveringstid

Quantity Fixed price
6 - 999 kr.245,00

få 10% Rabat

På din første ordre

Vores nyhedsbrev er fyldt med inspiration

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 10% rabat på din første ordre. Vi sender maksimalt to nyhedsbreve om måneden – og du kan altid afmelde dig igen.