Negre 2019/20

Raffineret og økologisk af dygtig vinmager
Raffineret og økologisk af dygtig vinmager
Raffineret og økologisk af dygtig vinmager
EU_Organic_Logo_Colour_rgb

Bedømmelser

93 point Guía de Vinos ABC – Juan Fernández-Cuesta

93 point Guía Peñín for 2019 og 2020 årgange
Kort om Negre 2019/20
Økologisk vinproducent fra Catalonien, hvor de siden 1988 har dyrket vin på familie gården “Mas Vilella”. Få en oplevelse ved at nyde denne elegante rødvin dyrket primært på Cabernet Sauvignon og ca. 10% på den lokale catalanske drue, Sumoll. Du vil i glasset opleve en rubinrød med dejlige noter af blomme, kirsebær, brombær med en strejf af mint i ganen. Prisvindende i år i træk nu hos den spanske vinguide, Penin. Vingården ligger ca. 15 km fra Middelhavet i 250 meters højde. Simpelthen en elegant, frugtig og økologisk rødvin der kan nydes til  f.eks. oksekød, rødt kød, fjerkræ, en god gryderet eller oste.  
Raffineret og økologisk af dygtig vinmager
Tryk på billedet for at forstørre
Fakta om Negre 2019/20

Vintype

Drue

Land

Region

God til

Alkohol

Indhold

Cabernet Sauvignon, Sumoll

Spanien

Catalonien

okse, fjerkræ, gris, grillmad, rødt kød, gryderetter

14%

75 cl

Quantity Fixed price
6 - 999 kr.179,00

På lager - 1-4 dages leveringstid

kr.199,00 kr

På lager - 1-4 dages leveringstid

Når du handler på NatureWines.dk får du:

Mere om Negre 2019/20

Alberts motto er: “Life is too short to drink bad wine”. Det mener vi, at han har ramt rigtigt med husets top rødvin.

Druerne er dyrket på vinmarkerne ved familiegården “Mas Vilella” i ca. 250 meters højde  og ca. 15 km fra Middelhavet. Jorden er fattigt og stenet, så udbyttet er lavt på 15-20 hl/ha.

Terrioret med varmen og det fattige stenede jord giver Albert optimale forhold til at dyrke denne elegante rødvin.

Cabernet Sauvignon er fra markerne plantet i 1984, mens Sumoll druen har længere historik bag sig. Sumoll druen er en lokal og sort drue fra Tarragona-området og er en kompleks drue at dyrke. Denne drue har en særlig historisk betydning for Albert Jane.

Man dyrker druen efter økologiske principper og er certificeret. Man høster hvert år ved håndkraft.

Druerne lagres i 12 måneder i nye eller et år gamle franske egefade, inden vinen aftappes uden filtrering på flasker i januar 2021.

Blanding af disse to druer (90% Cabernet Sauvignon og 10% Sumoll) giver en elegant rødvin at nyde. I glasset fås en dejlig rubinrød farve og duft af friske og frugtige røde bær som blomme, brombær, solbær og en strejf af mint. I ganen fås oplevelsen af en tør og syrlig rødvin med dejlige afrundede tanniner fra lagring på egefade.

Der produceres årligt ca. 8.-9.000 flasker af deres Mas Vilella Negre efter de økologiske principper.

Den er allerede drikkeklar og kan skam også gemmes – vi kan kun sige “salud” på spansk – velbekomme.

 

Quantity Fixed price
6 - 999 kr.179,00

På lager - 1-4 dages leveringstid

kr.199,00 kr

På lager - 1-4 dages leveringstid

få 10% Rabat

På din første ordre

Vores nyhedsbrev er fyldt med inspiration

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 10% rabat på din første ordre. Vi sender maksimalt to nyhedsbreve om måneden – og du kan altid afmelde dig igen.