Tros de Mas Vilella Negre 2018

Velafbalanceret tør økologisk rødvin
Velafbalanceret tør økologisk rødvin
Velafbalanceret tør økologisk rødvin
EU_Organic_Logo_Colour_rgb

Bedømmelser

90-91 point Guía Peñín

9.10 point La Guia de Vins de Catalunya 2021
Kort om Tros de Mas Vilella Negre 2018
Økologisk vinproducent fra Catalonien, hvor de siden 1988 har dyrket vin på familie gården “Mas Vilella”. Få en oplevelse ved at nyde “lillebroren” af deres to elegante rødvine. Tros de Mas Vilella Negre 2018. Den er dyrket ligeligt med 50% Cabernet Sauvignon og 50% af den lokale catalanske drue, Sumoll. Du vil i glasset opleve en rubinrød med dejlige noter af røde bær som blomme, kirsebær, brombær med en strejf af sødme i næsen som i ganen. Vingården ligger ca. 15 km fra Middelhavet i 250 meters højde. Nyd denne fantastiske rødvin med lokale druer til f.eks. oksekød, rødt kød, en god gryderet eller oste.  
Velafbalanceret tør økologisk rødvin
Tryk på billedet for at forstørre
Fakta om Tros de Mas Vilella Negre 2018

Vintype

Drue

Land

Region

God til

Alkohol

Indhold

Cabernet Sauvignon, Sumoll

Spanien

Catalonien

okse, fjerkræ, gris, grillmad, rødt kød, gryderetter

14.1%

75 cl

Quantity Fixed price
6 - 999 kr.125,00

På lager - 1-4 dages leveringstid

kr.145,00 kr

På lager - 1-4 dages leveringstid

Når du handler på NatureWines.dk får du:

Mere om Tros de Mas Vilella Negre 2018

Alberts motto er: “Life is too short to drink bad wine”. Det mener vi, at han også har ramt rigtigt med husets anden rødvin, Tros de Mas Vilella Negre fra 2018.

Druerne er dyrket på vinmarkerne ved familiegården “Mas Vilella” i ca. 250 meters højde  og ca. 15 km fra Middelhavet. Jorden er fattigt og stenet, så udbyttet er lavt på 15-20 hl/ha.

Terrioret med varmen og det fattige stenede jord giver Albert optimale forhold til at dyrke denne elegante rødvin – husets anden rødvin.

Cabernet Sauvignon er fra markerne plantet i 1984, mens Sumoll druen har længere historik bag sig. Sumoll druen er en lokal og sort drue fra Tarragona-området og er en kompleks drue at dyrke. Denne drue har en særlig historisk betydning for Albert Jane.

Man dyrker druen efter økologiske principper og er certificeret. Man høster hvert år ved håndkraft.

Druerne lagres i 12 måneder i både franske egefade og amforaer (græske lervaser) inden vinen aftappes uden filtrering på flasker i februar 2020.

Blanding af disse to druer (50% Cabernet Sauvignon og 50% Sumoll) giver en elegant og spændende lokal rødvin at nyde. I glasset fås en dejlig rubinrød farve og duft af friske og frugtige røde bær som blomme, brombær, solbær og en strejf af lidt sødme. I ganen fås oplevelsen af en tør, let krydret og syrlig rødvin med dejlige afrundede tanniner fra lagring på både egefade og amforaer.

De producerer ca. 5.000 flasker årligt af deres Tros de Mas Vilella Negre.

Den er allerede drikkeklar nu og kan skam også gemmes – vi kan kun sige “salud” på spansk.

 

Quantity Fixed price
6 - 999 kr.125,00

På lager - 1-4 dages leveringstid

kr.145,00 kr

På lager - 1-4 dages leveringstid

få 10% Rabat

På din første ordre

Vores nyhedsbrev er fyldt med inspiration

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 10% rabat på din første ordre. Vi sender maksimalt to nyhedsbreve om måneden – og du kan altid afmelde dig igen.