Tros de Mas Vilella Negre 2018

Unik frugtig og afbalanceret rødvin
Unik frugtig og afbalanceret rødvin
Unik frugtig og afbalanceret rødvin
Økologisk mærkning i EU

Bedømmelser

90-91 point Guía Peñín

9.10 point La Guia de Vins de Catalunya 2021
Kort om Tros de Mas Vilella Negre 2018
Nyd en dejlig rødvin (limited edition) fra en dygtig og økologisk vinproducent fra Catalonien, hvor de siden 1988 har dyrket vin på familiegården “Mas Vilella”. Vingården ligger ca. 15 km fra Middelhavet i 250 meters højde med stenet og energifattigt jord. Få en oplevelse ved at nyde Alberts anden rødvin, Tros de Mas Vilella Negre, som er produceret på de to druer, Cabernet Sauvignon og den lokale catalanske drue, Sumoll. Rødvinen er produceret ligeligt på de to druer (dvs. 50% af hver drue), og hvor druerne er lagret i 12 måneder i en blanding af både amforaer og franske egefade. Du vil i glasset opleve en flot rubinrød farve med dejlige noter af friske røde bær som blomme, kirsebær, brombær med en strejf af frugtsødme i både næsen og i ganen. Nyd denne fantastiske rødvin på blandt andet en lokal drue til f.eks. oksekød, fjerkræ, grillmad, tapas eller oste. Vi siger velbekomme eller “salud” på spansk.  
Unik frugtig og afbalanceret rødvin
Tryk på billedet for at forstørre
Fakta om Tros de Mas Vilella Negre 2018

Vintype

Drue

Land

Region

God til

Alkohol

Indhold

Cabernet Sauvignon, Sumoll

Spanien

Catalonien

okse, fjerkræ, gris, grillmad, gryderetter, oste

14.1%

75 cl

Quantity Fixed price
6 - 999 kr.125,00

På lager - 1-4 dages leveringstid

kr.150,00 kr

På lager - 1-4 dages leveringstid

Quantity Fixed price
6 - 999 kr.125,00
Når du handler på NatureWines.dk får du:

Mere om Tros de Mas Vilella Negre 2018

Alberts motto er: “Life is too short to drink bad wine”. Det mener vi, at han også har ramt rigtigt med husets anden rødvin, Tros de Mas Vilella Negre fra 2018.

Druerne er dyrket på vinmarkerne ved familiegården “Mas Vilella” i ca. 250 meters højde  og ca. 15 km fra Middelhavet. Jorden er fattigt og stenet med lavt udbytte årligt på 15-20 hl/ha.

Terroiret med varmen og det fattige stenede jord giver Albert optimale forhold til at dyrke denne frugtige og afbalancerede rødvin – husets anden rødvin.

Cabernet Sauvignon er fra markerne plantet i 1984, mens Sumoll druen har en længere historik bag sig. Sumoll druen er en lokal og sort drue fra Tarragona-området og er en kompleks drue at dyrke. Denne drue har en særlig historisk betydning for Albert Jane.

Man dyrker druen efter økologiske principper og er certificeret. Man høster hvert år ved håndkraft.

Druerne lagres i 12 måneder i både franske egefade (400 liters) og amforaer (græske lervaser) inden vinen aftappes uden filtrering på flasker i februar 2020.

Blanding af disse to druer (50% Cabernet Sauvignon og 50% Sumoll) giver en elegant og spændende lokal rødvin at nyde. I glasset fås en dejlig rubinrød farve og duft af friske og frugtige røde bær som blomme, brombær, solbær og en strejf af lidt frugtsødme. I ganen fås oplevelsen af en tør, let krydret og syrlig rødvin med dejlige afrundede tanniner fra lagringen på både egefade og amforaer.

Han producerer ca. 5.000 flasker årligt af Tros de Mas Vilella Negre.

Den er allerede drikkeklar nu og kan skam også gemmes i nogle år – velbekomme eller “salud” på spansk.

Quantity Fixed price
6 - 999 kr.125,00

På lager - 1-4 dages leveringstid

kr.150,00 kr

På lager - 1-4 dages leveringstid

Quantity Fixed price
6 - 999 kr.125,00

få 10% Rabat

På din første ordre

Vores nyhedsbrev er fyldt med inspiration

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 10% rabat på din første ordre. Vi sender maksimalt to nyhedsbreve om måneden – og du kan altid afmelde dig igen.