Vores mest populære vine

Bæredygtige vine fra små europæiske vingårde

CEO/direktør, Michael, besøger en vinbonde i Italien.
Michael - besøg hos vores italienske vinbonde

Vi er en online vinshop og grossist til restaurationsbranchen og vi holder til i Andkær, lidt syd for Vejle. Størstedelen af vores sortiment er fra små europæiske vinbønder, som producerer vin af høj kvalitet og med kærlighed til naturen omkring dem. Det betyder masser af passion for kvalitet, bæredygtig produktion, økologi, specielle og spændende vine og nogle i begrænsede mængder. Flere af vinene er økologisk certificeret, og andre er i proces for certificering.

Vi har vine, der ikke kan findes i supermarkeder eller i andre større kæder. Nogle af vinene er nummererede og flere af dem produceres i meget små mængder. Der er også flere specielle og spændende vine som f.eks. prisvindende mousserende alkoholfrie vine fra et ungt par i Tyskland, en vin uden tilsat sulfitter, og flere vine lavet på sjældne og ukendte druesorter.

Alle vinene i sortimentet er udvalgt i samarbejde med Marie Von Ahm, der er meget anerkendt i vinbranchen, som hun har arbejdet i de seneste 20 år. Hun har arbejdet som journalist og professionel smager for James Suckling og andre medier og fungerer som konsulent for både EBRD og flere af de mest innovative vin start-ups i verden.

Vi har en ambition om at være tæt på vores kunder og knytte kunder og vinbonden tættere på hinanden. Vi vil også meget gerne arbejde tæt sammen med andre lokale virksomheder og så har vi et dybfølt og oprigtigt ønske om at passe på vores natur.

Daglig ansvarlig og medejer for Nature Wines er Michael Jensen. Han varetager den daglige drift og hans interesse for vin startede, da han var midt i 20’erne. Vores sortiment vil med tiden blive udvidet i små step, da det er vigtigt for os at få de helt rigtige vinbønder med på rejsen – de små og dem som har fokus på økologi og bæredygtig produktion.

få 10% Rabat

På din første ordre

Vores nyhedsbrev er fyldt med inspiration

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 10% rabat på din første ordre. Vi sender maksimalt to nyhedsbreve om måneden – og du kan altid afmelde dig igen.